Post by incontiotiphtio on Feb 16, 2022 3:08:10 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch crystals ▞▞▞
▞▞▞ Block Strike 2022 version ▞▞▞
Αυτήν τη στιγμή χρειάζεται πολύς χρόνος για να συνδεθείτε και το διαφορετικό ping είναι πολύ απογοητευτικό για να παίξετε
γαματο οοοοοοοο
Το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών σας αξίζει 5 αστέρια. Λέω ότι μπορείς να βάλεις περισσότερες αναβαθμίσεις για να το κάνεις ακόμα καλύτερο, όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο και πολλά άλλα...
τι φταίει αυτό το παιχνίδι. όταν ετοιμαζόμουν να κάνω κλικ στο παιχνίδι, έλεγε διάλεξε τη γλώσσα σου. ετοιμαζόμουν να διαλέξω αγγλικά. και δείχνει ότι το παιχνίδι πρέπει να σταματήσει. προσπαθώ πολλές φορές και εξακολουθεί να κάνει το ίδιο πράγμα. διαγράφω αυτό το παιχνίδι
Το καλύτερο παιχνίδι
Το βαθμολογώ αυτό το 1 επειδή σε ένα συγκεκριμένο μέρος που πηδάω, με έβαλε ξανά στο χόμπι, παρακαλώ διορθώστε το σφάλμα που δεν μπορώ να παίξω
Ωραίο παιχνίδι καλά γραφικά αλλά το πρόβλημα που βαθμολόγησα αυτό το παιχνίδι με 3 αστέρια επειδή το παιχνίδι δεν μπορεί να σας αφήσει να αλλάξετε το όνομά σας 3 φορές δωρεάν μπορείτε να το αλλάξετε αυτό παρακαλώ το προφίλ μου δεν μπορεί να ταιριάζει Το όνομα παρακαλώ θέλω να νιώσω άνετα γιατί Έχω αυτό το πρόβλημα όταν φορτίζω το tablet μου, συνεχίζω να το ελέγχω κάθε 5 δευτερόλεπτα, αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα γιατί αν δεν το κάνω μπορεί να τρελαθώ λίγο
Γκαμιεσε εσι που το διαβασεις
Είναι εντάξει παιχνίδι, αλλά είναι τόσο άδικο για όσους το έπαιζαν και σταμάτησαν να το παίζουν για κάποιο χρονικό διάστημα να επιστρέψουν και να δουν ότι δεν μπορούν καν να χρησιμοποιήσουν τον δικό τους λογαριασμό λόγω του σφάλματος της παλιάς έκδοσης ή οποιουδήποτε άλλου , Οι άνθρωποι ξόδεψαν το παιχνίδι σε αυτό το παιχνίδι (συμπεριλαμβανομένου εμένα) και είναι άδικο να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον δικό τους λογαριασμό εξαιτίας αυτού του προβλήματος, ελπίζω να προσφέρετε επιστροφές χρημάτων στο Rexet Studios.
Αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών, αλλά με διώχνει από το παιχνίδι μετά από 1 λεπτό, αν μπορούσατε να το διορθώσετε, θα ήταν υπέροχο και ενώ είστε σε αυτό, θα μου δώσετε επίσης 50k ασήμι και 1k χρυσό
Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το παιχνίδι🤦 Κάθε φορά που πηγαίνω σε έναν αγώνα οποιουδήποτε τρόπου λειτουργίας, αρχίζει να καθυστερεί και μετά λέει "Εντοπίστηκε εξαπάτηση" Δεν με αφήνει να παίξω τίποτα. Το μόνο που έκανα είναι απλώς να συμμετάσχω σε έναν αγώνα και μετά δεν με αφήνει να κινηθώ, μετά λέει "Εντοπίστηκε εξαπάτηση" Παρακαλώ διορθώστε αυτό, δεν εξαπατώ καν.
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό να το γνωρίζεις, σαν το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ στη ζωή μου, έχω περάσει 6 χρόνια
Δεν μπορούμε να αγοράζουμε απλώς ασήμι για 1 χρυσό όπως 100 ασήμι για ένα χρυσό, είναι κάπως άδικο που πρέπει να παίξετε πολλά παιχνίδια για να αγοράσετε όπλα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα υπέροχο παιχνίδι με δροσερά FPS.
Amachic
Block Strike Akcija vqzl
πολύ ωραίο, αλλά μπορείς να διορθώσεις αυτή την έκδοση δεν υποστηρίζεται λόγω σφάλματος, αλλά εγκαθιστώ την κανονική έκδοση και ακόμα δεν δουλεύω, παρακαλώ διορθώστε αυτό το σφάλμα
γαμαει απλα κατεβαστε τοοοο
Τα ελέγχους είναι σκάτα
Block Strike Akcija vqzl
Sprememba-Mojster for MCPE Orodja atg
Τα γραφικά είναι εξαιρετικά και τα χειριστήρια είναι εύκολα και το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, αλλά το πρόβλημα είναι όταν παίζετε πολύ τυχαία, απλώς σας επιστρέφει στο κύριο μενού και είναι ενοχλητικό, παρακαλώ, διορθώστε το ή θα το βαθμολογήσω με 1 αστέρι
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!!
αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο, σας δίνουν δωρεάν skins, δωρεάν bs golds, πολλούς χάρτες και λειτουργίες, αλλά νομίζω ότι αυτή η εφαρμογή χρειάζεται περισσότερες δυνατότητες, όπως σκύψιμο, ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε την ανάκρουση κατά τη σκοποβολή, τη λειτουργία τρίτου προσώπου και έναν χάρτη ενώ βρίσκεστε παιχνίδι, όχι χάρτες όπως το dust 2, εννοώ έναν χάρτη που μπορεί να σας δείξει πού βρίσκεστε, πού βρίσκονται οι σύμμαχοί σας και δείχνει πού βρίσκονται οι εχθροί όταν πυροβολούν, αυτό είναι όλο, αλλά συνολικά, αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικό για το μέγεθός του, ανυπομονώ για την επόμενη ενημέρωση
Μου αρέσει, αλλά είναι τόσο ενοχλητικό, υπάρχουν τόσοι πολλοί χάκερ, είναι απίστευτο κάθε φορά που βρίσκομαι σε μυστήριο δολοφονίας όταν μαχαιρώνω ή πυροβολώ ανθρώπους που δεν πεθαίνουν πεθαίνω τυχαία σε διαφορετικούς αγώνες το λάθος του, απλώς παρακαλώ διορθώστε αυτό το παιχνίδι είναι επίσης πολύ καλό ω και οι τιμές για τα όπλα είναι πολύ υψηλές, δεν μπορώ να βρω χρήματα ούτε για να αγοράσω καινούργια
Είναι πολύ καλό! Οι χάρτες, τα όπλα, τα χειριστήρια, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι όταν οι εχθροί περιβάλλουν το σημείο αναπαραγωγής της ομάδας μου, και δεν θα σταματήσουν να μας σκοτώνουν, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσατε να το διορθώσετε, όπως... πόσο καιρό είναι το αλεξίσφαιρο Η ασπίδα κατά την ωοτοκία διαρκεί και για να αποφευχθεί η περαιτέρω θανάτωση των ωοτοκιών, μη αφήνοντάς τα να εισέλθουν σε κάθε ένα από το άλλο για μεγάλο χρονικό διάστημα;
Το Love Everything είναι μια απλή εφαρμογή, ιδανική για να ξεκινήσουν νέοι παίκτες. Ένα πρόβλημα είναι μόνο τα χειριστήρια που παίζω αυτό για μερικά χρόνια και μετά δεν ξέρω πώς το μπερδεύω με το κουμπί αναπαραγωγής και έτσι χρειάζεται μια περιήγηση για αυτό.
Είναι τέλειο το παιχνίδι μου αρέσει το AK 47 και το FAMAS όμως θέλω να πάρω Karambit αλλά είναι πάρα πολλά χρυσά και σεντούκι είναι πολύ σπάνιο όμως βάλτε το Galactic και το Fade λίγο πιο φθηνά
Αλλά δεν μπορώ να στοχεύσω με ένα όπλο πώς δεν είναι ελεύθερος σκοπευτής
Το παιχνίδι είναι περίεργο κάθε φορά που θέλω να πηδήξω δεν πήδηξε και όταν προσπαθώ να μπω σε έναν διακομιστή συνεχίζει να αποσυνδέεται και πρέπει να κλείσω και να ανοίξω ξανά το παιχνίδι και δεν ξέρω γιατί συνέχισε να κλείνει το παιχνίδι δεν πάτησα καν το κουμπί και Είναι τόσο ενοχλητικό. Διορθώστε το
Block Strike Akcija vqzl
Αυτό είναι άδικο κάθε φορά που προσπαθώ να συνδεθώ στο λογαριασμό μου λέει σφάλμα και συνεχίζει να το λέει αυτό
Είμαι τώρα 14 και παίζω αυτό το παιχνίδι από τα 10 μου. Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι με υπέροχα γραφικά και χειριστήρια, αλλά πριν από λίγο καιρό προσπαθούσα να το παίξω αλλά κατά τη φόρτωση θα παραμείνει στο 0% και άφησα το δικό μου Το τηλέφωνο φορτώθηκε για μια ώρα και ήταν ακόμα στο 0%, πήγα επίσης στο google app store για να δω αν το παιχνίδι έπρεπε να ενημερωθεί αλλά όλα ήταν καλά.. Διορθώστε αυτό το πρόβλημα.
αυτή είναι καλή εφαρμογή, αλλά μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα όπλα; Επεξεργασία: αυτό δεν ήταν το παιχνίδι που έπαιζα, δεν υπήρχε αγορά και δεν υπήρχαν πλέον κωδικοί προσφοράς; και γιατί οι θήκες ακριβόντουσαν; παρακαλώ, διορθώστε το και όταν προσπαθώ να συμμετάσχω, λέει "Η τρέχουσα έκδοση του παιχνιδιού δεν υποστηρίζεται", γι' αυτό απεγκατέστησα και το εγκατέστησα, και συνεχίζει να λέει ότι, Παρακαλώ, προσέξτε αυτό και παρακαλώ διορθώστε, αυτό δεν ήταν το παιχνίδι που παίζαμε όλοι, pls fix το
29.1.2020: Tyttttttt ⭐⭐⭐⭐⭐ 27.6.2021: τώρα είναι φρικτό, τυχαίες αιχμές καθυστέρησης, πάρα πολλές διαφημίσεις, από πότε αυτό το παιχνίδι έχει φωνητική συνομιλία; ⭐⭐ 23.12.2021: ⭐⭐⭐⭐⭐ Θα το δοκιμάσω άλλη μια φορά
καλό παιχνίδι. Αλλά ΜΙΣΩ τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής. ολοσχερώς πήρα 53 νομίσματα περίπου 60 exp αφού έπαιξα για μια ΩΡΑ. σαν rly;;; μόνο αυτό παίρνω σε μια ώρα?? σκοτώνω και κερδίζω μερικές φορές και αυτό παίρνω;;!! Παρακαλώ διορθώστε το, είναι πολύ δύσκολο και μερικές φορές δεν παθαίνω ΤΙΠΟΤΑ, έτσι είναι. ΤΙΠΟΤΑ PLZ, PLZ, αυξήστε το ποσό των ανταμοιβών μετά από έναν αγώνα
Παλιά μου άρεσε τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι. Αλλά μετά την πρόσφατη ενημέρωση, δεν φορτώνει καν για μένα. Απλώς κολλάει. Διορθώστε το ASAP!!!!
Παιδιά, είδα ένα νέο bug Είδα ένα ζόμπι να έχει ένα όπλο, ειδικά είναι δύσκολο να το φτιάξεις -_- αλλά ούτως ή άλλως προσπαθήστε να κάνετε όλα τα σφάλματα και τα μυστικά γιατί όλοι μας δεν ξέρουμε πού είναι κρυμμένα σφάλματα, Πασχαλινά αυγά, μυστικά είναι φτιαγμένα από μια μυστική ανταμοιβή, το παράδειγμα σας στη λειτουργία ζόμπι στην παιδική χαρά και πρέπει να κολλήσετε το σώμα σας στον τοίχο και βλέπετε.. ένα μαγαζί με καραμπίτσες!!! (βρες όλα τα μυστικά, σφάλματα, πασχαλινά αυγά)
Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι για 2 χρόνια στο άλλο μου τηλέφωνο. Το παιχνίδι, τα χειριστήρια και τα γραφικά είναι σε αυτό είναι πολύ καλά. Αλλά γιατί δεν μπορώ να συνδέσω τον λογαριασμό μου στο παιχνίδι; Δεν μπορώ καν να το παίξω αυτή τη στιγμή. Απεγκατέστησα το παιχνίδι και το κατέβασα ξανά αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Παρακαλώ, διορθώστε αυτό το πρόβλημα και απαντήστε στο αίτημά μου.
Block Strike Akcija vqzl
δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι δεν μπορώ να παίξω βλέπω άλλον παίκτη να παίζει όχι εγώ😡😡😡😡
Κάντε τη στάση και τρέξτε πιο εύκολα
Το καλύτερο παιχνίδι σκοποβολής 3D ποτέ, αλλά υπάρχουν ορισμένα προβλήματα___________bugs μου συνέβη ένα bug με χρήματα την πρώτη φορά που το πήρα και το money bug έδωσε απεριόριστα χρήματα ως bug και κατέληξα να τα σπαταλήσω για μερικά όπλα και skins επίσης αυτό δεν είναι hack ok παιδιά είναι ένα σφάλμα που συνέβη για μερικούς και ναι το καλύτερο 3D παιχνίδι ποτέ όχι το καλύτερο απλά το καλύτερο 3D παιχνίδι που μου αρέσει. =-O Επίσης ωραίες ενημερώσεις.
Καλές Απόκριες!, Rexet Studios Ο καλύτερος συνιστώμενος σας επιστρέφει! Μου αρέσει πολύ η ενημέρωση του παιχνιδιού καλαμάρι! Συνιστώ πραγματικά να προσθέσετε αυτά: Παιχνίδι με καλαμάρια Avatar Νέο δέρμα όπλου Διπλό XP Ζόμπι χαμηλότερης υγείας Κάντε πίσω σε όλους τους χάρτες ζόμπι Νέα όπλα όπως: Πριονισμένο πυροβόλο όπλο (Μονό) Προσαρμογή όπλου όπως Τοποθέτηση λέιζερ στο όπλο Μπροστινή λαβή: για μείωση της ανάκρουσης Πεδίο εφαρμογής (άλλα όπλα) Προσθέστε επίσης χειροβομβίδες, αλλά η ζημιά από τη χειροβομβίδα είναι μόνο 50 Αυτό είναι όλο παιδιά! Ελπίζω να το προσθέσετε αυτό
Δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε χαμηλούς βαθμούς, εμείς «φτιάχνουμε» το παιχνίδι μας». Ναι, σωστά, ρε πανκ, ένα σωρό μπλοκ κεφαλές, τετράγωνα, κεφαλές καμπάνας, σκουπίδια και τρίψιμο. Θυμηθείτε και κάντε μια πραγματική αλλαγή εσείς οι άπληστοι.
Το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά, υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα με το παιχνίδι χωρίς ανταμοιβές, ελάχιστοι παίκτες και έλλειψη ψυχαγωγίας. Τι συμβαίνει με τον χάρτη των ζόμπι όπου μπορείτε να μετακινήσετε αντικείμενα ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ;; Το παιχνίδι είναι φοβερό και μόνο ιερό που είναι τρελό παράξενο επίσης μπορείτε να το κάνετε έτσι ώστε σε λειτουργία ζόμπι να μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε όπλο μάχης σώμα με σώμα; Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους παιχνιδιού και είναι απλώς πιο ικανοποιητικός για άτομα με ακριβά μαχαίρια.
Οι παίκτες του Ios δεν μπορούν να πεθάνουν και οι χάκερ έχουν φτάσει πριν δεν υπήρχαν χάκερ, αλλά με την εισαγωγή του crossplay τους βλέπετε παντού, ελπίζω να διορθωθεί αυτό γιατί το παιχνίδι μόλις γινόταν ξανά καλό
Αυτό το παιχνίδι ήταν σχεδόν τέλειο, αλλά το κύριο πρόβλημα είναι μόνο Παρόλο που έχω καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο, εξακολουθώ να αποσυνδέομαι από τον διακομιστή όλη την ώρα Επίσης, Προσθήκη ημερήσιας αξίωσης Bs silver 70 μόνο γιατί Είναι δύσκολο να κάνετε bs ασημί σε αυτό το παιχνίδι και να αποσυνδέσετε τον διακομιστή όλη την ώρα Παρόλο που χρησιμοποιώ την περιοχή της Ασίας και καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο...
Πολλοί παίκτες έχουν προβλήματα με τις διαφημίσεις και αποσυνδέονται αυτόματα από το παιχνίδι αυτό συμβαίνει και με εμένα ...... έχω δει όλες τις κριτικές σχετικά με το πρόβλημα προσθήκης και δεν μπαίνεις καν στον κόπο να το διορθώσεις
Λοιπόν, αυτό το παιχνίδι είναι κατ 'ευθείαν κακό, τρομερό gameplay άτακτα χειριστήρια, όπως παντού, χάκερ παντού. Κάποτε ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι όπου μπορούσες να παρακολουθήσεις διαφημίσεις για να αποκτήσεις υπέροχα skins δωρεάν. Αλλά τώρα είναι όλα άχρηστα όπλα και άσχημα υπερτιμημένα δέρματα.
Το youtube μου δεν δουλευει και εχω ιντερνετ😮
όρεο παιξνίδη
Αυτό το παιχνίδι ήταν πολλά σκουπίδια, τα σφάλματα είναι ενοχλητικά επειδή υπάρχει ένα σφάλμα που δίνει αυτόματη έξοδο από το παιχνίδι το διορθώνει
φοβερο
Omg i lovw thia game... Ναι, αυτό είναι το μόνο που έχω να πω, αλλά εκτός από αυτό ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ
Έπαιξε το παιχνίδι ξανά 3 χρόνια αργότερα, λέει ότι το cheat detected "parrarel space" πώς είναι το cheating; Αυτή είναι μια εφαρμογή που σας κάνει να έχετε πολλούς λογαριασμούς! Δεν το καταλαβαίνω, χρησιμοποίησα parrarel space για να παίξω με τον αδερφό μου με 2 λογαριασμούς γιατί είναι διασκεδαστικό! Αλλά εννοώ, αν κάτι δεν πάει καλά με αυτό, θα το διαγράψω.