Post by incontiotiphtio on Feb 16, 2022 3:11:17 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључавање кристала ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
Онако.
Укључите четкицу за зубе тајмер и видецете неки прозор и сто
Гинг
Свиђа ми се ова игра јер је забавна, смешна и веома лепа, била би боља без реклама
Дете ми не да МОЈ ТЕЛЕФОН због ове мацке :Д
ова апликација је веома смешна.🤣🤣🤣🤣 Деца уживају у овој апликацији...Моја ћерка душо такође ужива у овој апликацији...Ова апликација је одлична
Даћу ово само три звездице јер је ова игра помало досадна и људи кажу да виде типа у риђим очима што је веома језиво😨😱
У реду је
Ово је добра игра, али многи језици не постоје
Ова игрица је најбојла
Стварно се несто види када се загледас у љеговим очима ко год да је тај хакер, проваљен је, небудите глупи немојте случајно да инсталирате ово, упозорите сте на хакера, а ви како желите. Хвала онима који су ме упозорили.МОГУЋЕ ДА СУ СВЕ ТАКВЕ ИГРИЦЕ ХАКОВАНЕ АКО ТОЛИКО ЖЕЛИТЕ ДА ИХ ИГРАТЕ САМО САКРИЈТЕ ОБЕ КАМЕРЕ, ЗА СВАКИ СЛУЧАЈ.
Волим ову игру због забаве, а не функције игре су за забаву, није важно да се игра буде савршена, морамо да уживамо.😉
Talking Ginger Izklaide gic
Видео сам видео и хтео сам да га пробам и када сам се придружио желео је моје ствари које ми се свиђају па сам кликнуо Желим да ме чује, али мачка само климну главом и видео сам фигуру у оку и када сам отишао да јој оперем зубе ја видео прозор и човека у око молим вас не дозволите својој деци да преузму ову игрицу и све што прича Том ангела и остало, молим вас, немојте ДА ВАМ ДЕТЕ ИГРА ОВУ ИГРЦУ
Е мнг цоол апп знацхи вреди скинути. И да. Аман људиии немају ове оутфит7 игрице хакерааа јер су оригинал престаните са тим триповима више
Видео сам нешто витког човека у његовим очима, али је било мало пикселизирано и када сам му прао зубе видео сам човека у соби у једном његовом оку и очи су му биле као да се колебају у другом оку, било је језиво, али не знам да ли проклето је или не. Прилично сам се уплашио да ће ме нешто прогањати ... видео сам и столицу са пикселима са квадратом у очима ...
Бас је добра и занимљива ! Препоруцујем
Talking Ginger تفریح jhu
Сви избришите ову игрицу зато што има хакере у очима и свима звук ја не ра зумам вас како не видите људе лил хакере у очима и је ном слика те екран и приближите оку и виде чете хакере и не морате тако само да се приближите екрану и видећете људе у њој
Није поправљена грешка. Снимим снимак екрана и зумирам и видим да је особа у оку као хакер, треба им приступ микрофону и они гледају, тако да не преузимајте тамо да вас хакујете. сада прегледај, супер је
Када мло се збуљим у оку изгледа ко да је неко у њему. Као неки човек са црном мајком. Мло се загледајте мозда и ви видите. Ако видите онда је деинсталирајте. Ја мало сумљам за ову игрицу. Мислим да је хакована.
Одлицно нисам одусевљена али је супер
Прозор. Ово је мало старо. 7фхјвцмкицбк
Јесте толико ретардирани да скидате ову игрицу, игрица је хакована! Да могу да дам 0 звездица дала бих!!!ПОГЛЕДАЈ ТЕ МУ У ОЧИ! ВИДИ СЕ ЧОВЕК!
СВИЂА МИ СЕ! СЛАТКО ЈЕ, СМЕШНО!!!! МОЛИМО ВАС!!!! ЈА СЕ СМЕЈЕМ!!!! НАСТАВИТЕ ГИНГЕРС АВАНТУРЕ И СА ТОМОМ! БИЋЕ ЈАКО ЦУУУУУТЕЕЕЕЕ!
Talking Ginger Entertainment cql
Управо сам видео човека у ђумбировим очима и глас је блесав. Али ђумбир је заиста сладак, па ћу га пустити да прође, претпостављам (извините због лоше граматике) и дајем му само три звездице јер човек у ђумбировим очима изгледа језиво.
Нема много ствари које треба да се уради А у овој игри има и хакера
С3
Супериска🙂🙂🙂🙂
Ова апликација је боља од пријатеља Талкинг Том, Талкинг Бен, Талкинг Ангела или Талкинг Том. Волим ову апликацију 🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟❤❤❤❤❤❤
Испробавао сам апликацију да видим да ли су гласине тачне, преузео сам је и чекао. Ушао сам у апликацију и писало је моје године и нисам ставио своје праве године за сваки случај, а онда иде на ђумбир и каже „Не чујем те треба ми микрофон да те чујем“, а онда сам снимио ок (јер је то било једина опција) онда пише да имам камеру онда сам снимио дени онда чим сам видео човека са маском (?) и прозором у позадини, обрисао сам га и одмах сам га деактивирао НЕ ПРЕУЗИМАЈТЕ МОЖДА БУДЕ ОПАСНО!!! !
У овој игрици у гингеровим очима се налази демон који посматра децу кад сам вукао папир видео сам лице
Омг, дајем му две звездице јер су рецензије праве омг када сам га већ инсталирао, тражио сам језивог човека и видео сам њега и његову тако језиву па сам га тако брзо избрисао😣😣😣
Свиђа ми се игра, али понекад може бити превише реклама и волео бих да је било више од само прања зуба у купатилу и туширања, фенирања и загонетки, а друга ствар коју бих поделио је мало више од тога од тога било забавно. Дао бих му пет звездица да је близу као Говорећи Анђела и Талкинг Бен
Игрица за бебе. И ту игрицу смеју да имају на телефону само деца. До 3. Године
Мени неце оцитат
Мало је бебеца
Ви сте момци тако глупи да је човек у очима лажан, тачно да се он не би кретао не као слика, они су вероватно направили снимак екрана једног од момака који су направили ову игру и ставили га тамо да би уплашили децу, али ако мислите да сам лажем озбиљно не ок тако да је постојао сталкер само 2013. и 12. и био је ухапшен на 21 годину, тако да га сада нема, али вероватно ће када изађе из затвора вероватно бити бескућник тако да можете поново да играте
Ова апликација је језива! Све је почело тако што га је мој рођак преузео на мој телефон, па сам га отворио и тражио је мој приступ мојим фотографијама! Друго, ако све, док сам спавао ставио сам телефон испод јастука и док сам спавао чуо сам звукове снимања и чудну буку од ђумбира, сваки пут када играм видим нешто у његовом оку, а такође и када играм тоалет папирна игра, видим некакво лице у ормару и неко ко говори тихим гласом и грца.. Не задржавај ово, може да прати
Видела човека...као и сви. али мислим да је то само фотографија где човек седи на столици.а ту је и рачунар..... Па шта?
Волим ову игру. Али ова игра је тако кул.
Језиво је да има човека у његовим очима, али то би могао бити власник ђумбира. Али то плаши децу па бих се отарасио те карактеристике.
Ово је хакована игрица видите да има неки човек у његовим очима
Имала сам ову игрицу али сам је обрисала јер ми је било досадно и тек сада сам сконтала да је хакована и пре мене је све време пратио хакер? 😱😱
Не, не, видео сам особу у његовим очима, било је језиво. Мрзим игре 7оутфит
Пре неколико година сам преузео ову игру, ништа се лоше није догодило док је нисам деактивирао док недавно нисам чуо језиве видео снимке и језиве ствари су се десиле не преузимај јер је човек у очима и такође мислим да човек киднапује децу и мучи их и испрати им мозак јер кад је моја мама рекла да си рекао да не желим да деинсталирам био би ми испран мозак до краја ПА НЕ ИНСТАЛИРАЈ
то је добра апликација за децу
Battle of Warships: Naval Blitz Hərəkət wysh